Informace o produktu

V létě nebo v zimě, na zahradě i balkoně, ale i přímo doma v kuchyni. Tam všude můžete bez obav kouzlit s novými lávovými kameny Fajri stone. Sopečná hornina je předurčena k tomu, aby vydržela maximální teplotu, a zároveň nepraskala, jak se může stát například u žuly. Proto se čím dál častěji stává lávový kámen velmi oblíbenou variantou klasického grilu.

Oproti grilu totiž odpadá problém s horkým olejem, šťávou a kusy potravin, které padají přes mřížku do ohně. Vše bezpečně zadrží drážka okolo celého kamene. Pokud připravujete jídlo bez oleje a šťávy, stačí kámen otočit zcela hladkou stranou nahoru. Ano – lávové kameny Fajri stone jsou použitelné oboustranně.

Lávový kámen udržuje dlouho stálou a vysokou teplotu, a to navíc rovnoměrně po celé své ploše. Můžete tak při vaření využívat každý jeho kousek a zkrátit dobu přípravy jídla na minimum.

Jednou z největších předností lávového kamene zbrusu nové značky Fajri stone je použití jak venku při garden party, tak doma přímo v kuchyni. Můžete jej vložit do kuchyňské trouby, pevně a stabilně uložený na bezpečnostní úchytce (pozn.: odkaz na produkty). Ta Vám kromě zvýšení bezpečnosti umožní s kamenem jednoduše manipulovat a dokonce přímo na kameni efektně servírovat dobroty svým hostům.

Steaky, dary moře, vejce, zelenina, ale například i lívance – na lávovém kameni Fajri stone připravíte kompletní menu pro celou společnost. Několik receptů (pozn.: proklik na ikonu recepty), ve kterých hraje prim lávový kámen, pro Vás připravil šéfkuchař Pavel Daněk.

Údržba lávového kamene Fajri stone je jednoduší, než byste si mysleli. Vysoká teplota se sama o sobě postará o spálení všech nečistot a zbytkových pachů, po použití jej stačí jen nechat dobře vychladnout, oškrábat dřevěnou špachtlí nebo jemnou drátěnkou a opláchnout čistou vodou.

Lávové kameny pro zdravý životní styl a chutné jídlo rychle a jednoduše pro Vás máme ve třech velikostech. Stačí si vybrat ten, který bude nejlépe vyhovovat Vaší představě o skvělé večeři ve výborné společnosti.